ÜNNEPI NYITVA TARTÁS: UTOLSÓ NAP NYITVA: 2019. DEC.21 PÉNTEK 
ZÁRVA: 2018. DEC. 22- 2019. JAN. 2. SZERDA
NYITÁS: 2019. JAN. 3. CSÜTÖRTÖK

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK ! 

Köszöntünk sok szeretettel a Kavalkád Szendvicsbárban!

egy kis ízelítő....

-sok-sok szendvics, mely közül mindenki talál kedvére valót

-frissen facsart CÉKLA-, SÁRGARÉPA-, NARANCS-, GRAPEFRUITLÉ, izlésed szerint keverve, elvitelre is (220ft/dl) Mi is lehet frissitőbb, mint egy reggeli facsart gyümölcs- ill zöldséglé???
-újra van tejszines tejberizsünk, kakaóval, fahéjjal, vagy akár mindkettővel:) 430ft

2005 februárjában nyitottuk meg üzletünket Kecskeméten, amit azóta is folyamatosan bővítünk a kínálkozó igényeknek megfelelően.
Elsődleges célunk, hogy vásárlóink a már megszokott minőséget kapják, emellett az újításoknak köszönhetően változatosságot vigyünk táplálkozásukba, életükbe. Fontos számunkra, hogy a táplálkozás ne csak egy napi rutin legyen, hanem azt nyugodtan, kellemes környezetben fogyasszuk el, miközben egészségünkre is odafigyelünk. Nálunk nem csupán a hagyományos ízek kedvelői találnak finom falatokat, de sok vegetáriánus, lisztérzékeny, fogyókúrázó vendégünk is van. Számukra kínálunk teljes kiőrlésű, húsmentes szendvicseket nagy választékban, illetve a nagy érdeklődésre való tekintettel folyamatosan megújúló salátakínálatunk is népszerű.
Amint az időjárás hozzájárul, a Nagykőrösi utca fáinak árnyékában is elfogyaszthatod kedvenc salátád vagy szendvicsed, kihelyezett asztalainknál. 
Tevékenységünket nem csak üzleten belül folytatjuk. Számos rendezvényre (sajtótájékotató, születés-és névnap, buli, családi összejövetel,orvosi, céges konferenciák,meetingek,iskolai és óvodai rendezvények, megnyitók) szállítunk szendvicseket, ill.egyéb ételeket (saláták,rétes,fánk,tejberizs, répatorta stb) italokat (üdítők,kávé)
Egyéb rövid információ:

*Erzsébet kártyával, Szép Kártyával, bankkártyával is fizethetsz
*ha sietsz, nagy szendvicseidet ingyen be is csomagoljuk, party szendvicseidet pedig dobozokba tesszük
*kiszállíás Kecskeméten 500ft, Kadafalva:600ft, egyéb távolság: megbeszélés szerint.
A rendeléseket leadásuk sorrendje szerint kezeljük, ezért kérjük, a pontos szállítás érdekében minél előbb adja le rendelését.
Rendelés leadása:
- Személyesen (Nagykőrösi u. 30.)
- Telefonon 70/453 9012,  70/453 7672
- E-mailben :
sierraco@t-online.hu

Köszönjük, hogy itt jártál, hogy érdeklődtél, és várunk vissza sok szeretettel + finomsággal a Kavalkád Szendvicsbárban